Over ons

“Mooie momenten verdienen mooie foto’s”

Babyfotoshoot.nl is een professionele fotostudio in Breda. Een fotoshoot van alle bijzondere momenten in jouw leven moet natuurlijk perfect zijn. Wij willen dat je de foto’s jouw hele leven lang kunt koesteren. Bijzondere momenten verdienen de mooiste foto’s. Wij werken daarom alleen met professionele fotografen en apparatuur voor het beste resultaat. Uiteraard kunnen wij met onze mobiele fotostudio ook bij jou op locatie werken. Bij Babyfotoshoot.nl staan jouw wensen altijd centraal.

Maak kennis met onze
video- en fotograaf

De inhouse fotograaf van onze fotostudio in Breda, is Denis Majstorovic. Een bekende naam, en niet alleen in de wereld van de fotografie. Denis is namelijk ook bekend als regisseur en cameraman.

Zijn liefde voor video heeft hij vertaald in zijn Newborn videos. Fotografie is een tweede passie van Denis geworden nadat hij vader werd van twee prachtige dochters. Zij zijn voor Denis de grootste inspiratiebron. Met zijn enthousiaste en liefdevolle inzet maakt hij van iedere fotoshoot een unieke belevenis voor iedereen.